WMI Smart Websites

Wat is het

Met onze Smart Websites bieden wij organisaties de mogelijkheid om website bezoekers sneller om te zetten naar leads. Door onze monitoring software en indeling die bepaald wordt door onze unieke WMI online sales formule werkt uw website voor uw organisatie. Onze Smart Website analyseert het klikgedrag van uw online bezoeker en reageert hier direct op. Wat erin resulteert dat 62,8% van de bezoekers sneller hun contactgegevens achterlaten.

Website ontwikkelen

De ontwikkelingen op internet gaan sneller dan ooit. Online is de belangrijkste schakel geworden in de complete marketingmix van uw organisatie. WMI ondersteunt u zodat uw website aan de juiste technieken en uitstraling blijft voldoen. Geen visitekaartje op het internet maar een website die voor uw organisatie werkt.

Landing page

Met een Smart landing page zullen uw online campagnes meer resultaat hebben. In plaats van een volledige Smart Website te bouwen biedt WMI u de mogelijkheid om ook per campagne een unieke landing page te bouwen. Door deze directe communicatie zal een bezoeker eerder omgezet kunnen worden in een lead.

WMI Nederland

Bezoekadres:
Rokin 92-96
1012 KZ Amsterdam

E-mail:
info@wmi-nederland.nl