WMI Sherpa Service

Wat is het

Met onze Sherpa Service bent u volledig ontzorgd in uw online communicatie. WMI als uw online partner zorgt voor het volledige beheer van uw bedrijfspagina’s, contentcreatie, targeting en plaatsingen. Sherpa’s zijn al sinds jaar en dag de dragers en gidsen van de Alpinisten en zorgen als begeleidende factor voor de roem van de Alpinist die de top beklom. Met onze online sherpa’s brengen wij u naar uw online top.

Merkstrategie

De identiteit van een organisatie gaat over de vraag ‘wie zijn we en waar staan we voor’. Het merk gaat erover hoe je dit uitstraalt. Met onze strategieën zorgen we ervoor dat uw bedrijf de uitstraling heeft die past bij de identiteit van uw organisatie. Wij bouwen uw bedrijfspagina’s op een organische manier uit zodat u een sterker online merk krijgt.

Contentcreatie

Bij volledig ontzorgen hoort strategische contentcreatie. WMI verzorgt iedere maand een afgesproken aantal verschillende content soorten. Bij goedkeuring van de content zullen wij deze targeten en plaatsen op de beste momenten voor uw organisatie. Met professionele tekstschrijvers en grafische specialisten kunt u vertrouwen op kwaliteit.

WMI Nederland

Bezoekadres:
Rokin 92-96
1012 KZ Amsterdam

E-mail:
info@wmi-nederland.nl