Over WMI

WMI is dé verzorger van online bezoekers voor het bedrijfsleven in Nederland. Door onze unieke en volledig verzorgde online strategieën en onze eigen affiliate software zorgen wij maandelijks voor ruim 2,4 miljoen online bezoekers naar de bedrijfspagina’s en websites van onze klanten.

Omdat een digitale transitie voor zowel kleine als grote bedrijven veel werk en lastige beslissingen met zich meebrengt, zijn professionele ondersteuning en strategisch advies op maat essentieel voor een succesvolle overgang.

De diensten van WMI omvatten het volledige spectrum voor het online voorzien van informatie aan (potentiële) klanten. Onze uitstekende service organisatie met landelijke dekking zorgt ervoor dat alles gedurende de looptijd van uw contract optimaal blijft werken, zodat u zich bezig kunt houden met uw kernactiviteiten.

WMI helpt bedrijven om succesvol zaken te doen in dit digitale tijdperk.

Missie

In een tijd waarin veel ondernemers door de bomen het digitale bos niet meer zien, wil WMI het licht in de duisternis zijn. Wij willen organisaties faciliteren in strategische manieren van online informatie verstrekken door diensten op maat aan te bieden.

Wij willen organisaties volledig online ontzorgen en ze op deze manier laten voldoen aan de juiste eisen om bestaande en potentiële klanten van de juiste informatie te voorzien op momenten dat zij hier behoefte aan hebben.

De oplossingen die we inzetten zijn gestandaardiseerd, met alle voordelen op het gebied van kwaliteit en betaalbaarheid, de dienst eromheen is gepersonaliseerd. Wij willen de slagkracht leveren die organisaties nodig hebben voor het werken van nu, door een partner te zijn die alle facetten van de digitale communicatie met elkaar verbindt, zodat u volledig ontzorgt bent in uw online communicatie.

Visie

De digitale transformatie is een onontkoombaar gegeven, waar iedere ondernemer, groot of klein, aan zal moeten geloven. Maar waar grote ondernemingen hele afdelingen en flinke budgetten hebben om dit proces in goede banen te leiden, zien kleinere organisaties zich vaak gedwongen omoplossingen te implementeren die niet perfect aansluiten op de bestaande workflow en processen. Het moet immers vaak zo goedkoop en snel mogelijk, maatwerk of uitbesteden lijkt vaak onbetaalbaar. Dit zorgt in de praktijk voor productiviteitsverlies en frustratie bij veel ondernemers.

Eén partner voor uw volledige digitale communicatie

Met de digitale transformatie komt er een eind aan conventionele manieren van adverteren en informatievoorziening aan uw (potentiële) klanten. Maar hoe vind je de weg in het woud van alle te gebruiken diensten? Hoe zorg je voor een digitale omgeving waar alles naadloos met elkaar samenwerkt? En welke communicatieve oplossingen passen het beste bij jouw organisatie en werkwijze.

WMI is uw ideale online partner

Als uw partner van alle onderdelen die u nodig heeft om strategisch online te ondernemen helpen we ingewikkelde digitale vraagstukken uitvoerbaar en werkbaar te maken. Zo kunnen ondernemers hun kostbare tijd en budget besteden aan datgene wat ze het beste doen: ondernemen.

WMI Nederland

Bezoekadres:
Rokin 92-96
1012 KZ Amsterdam

E-mail:
info@wmi-nederland.nl