FAQ

Vaak gestelde vragen

1Wat is de toegevoegde waarde van de WMI Sherpa service?
Ons team is gespecialiseerd in social media. Ons team bestaat uit professionele tekstschrijvers, creatieve grafische specialisten en toegepaste psychologen op het gebied van marketing. Door de combinatie van verschillende specialisten kunnen wij strategisch werken met alle positieve uitwerkingen als gevolg. Als uw partner van alle onderdelen die u nodig heeft om strategisch online te ondernemen, halen we het beste uit uw online communicatie voor uw doelgroep. Kortom: door het uit handen te geven aan een gespecialiseerd team haalt u het beste uit uw online communicatie en kunt u uw kostbare tijd richten op datgene wat u het beste kan: ondernemen!
2Kan ik vooraf controleren wat jullie plaatsen?
Uiteraard! Sterker nog, wij plaatsen niet eerder voordat we uw goedkeuring hebben ontvangen op de posts.
3Hoe verloopt de communicatie?
We maken voor u een speciale zakelijke Whatsappgroep aan waar we de ontwikkelde posts naar u toesturen ter goedkeuring. Ook kunt u eventueel in deze appgroep uw ideeën, verzoeken, foto’s of video’s met ons delen voor de volgende posts.
4Kan ik zelf ook nog posten?
Dat kan zeker, maar wij raden u aan om uw ideeën voor social media aan ons voor te leggen zodat wij u kunnen ontzorgen en de post strategisch kunnen plaatsen.

Samenwerken

Wij maken uw bedrijf zichtbaar


Voor slechts € 24,95 per week of € 99,- per maand zorgt WMI als uw online partner voor het volledige beheer van uw bedrijfspagina’s, contentcreatie, targeting en plaatsingen.

Sherpa’s zijn al sinds jaar en dag de dragers en gidsen van de alpinisten en zorgen als begeleidende factor voor de roem van de alpinist die de top beklom. Met onze online sherpa’s brengen wij u naar uw online top!

Aanmelden
× Hoe kan ik u helpen?